Bedrijfsruimte, opslag en woonruimte huren in Dalfsen

Huren in Dalfsen

Huren in Dalfsen

Een bedrijfspand huren in Dalfsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beheren verschillende bedrijfspanden op het industrieterrein van Dalfsen. Onze huurpanden liggen aan de Korenstraat en Welsummerweg in Dalfsen. Wij bieden de volgende ruimtes aan:

 

– Kantoorruimte huren in Dalfsen
– Bedrijfshal huren in Dalfsen
– Opslagruimte huren in Dalfsen
– Woonruimte huren in Dalfsen
– Buitenterrein huren in Dalfsen

Bedrijfsruimte aanbod in Dalfsen

Gemeente Dalfsen heeft momenteel meer dan 28.000 inwoners. Echter heerst er schaarste aan huurpanden en bedrijfspanden in Dalfsen. Het grootste bedrijvenpark is het industrieterrein gelegen aan de oostkant van Dalfsen. Op dit terrein zitten de meeste bedrijven gevestigd. Alteveer Beheer heeft verschillende bedrijfspanden in onderhoud en verhuurd deze aan ondernemers. Wilt u bedrijfsruimte in Dalfsen huren of kopen? Zoek dan in ons BOG aanbod of vul de zoekservice in voor matches met uw ideale bedrijfspand in Dalfsen, zoals bedrijfshal, kantoorruimte, opslagruimte, woonruimte of terrein ruimte huren.

 

Bekijk huuraanbod in Dalfsen

Bedrijfspanden, kantoorpanden en opslagruimte

Huren bij Alteveer in Dalfsen

Alteveer Sportvelden is een bedrijf dat van origine gespecialiseerd was in de aanleg van sportvelden, tennisbanen en atletiekbanen. De productie van gravel heeft altijd in eigen beheer plaatsgevonden. Doordat de brekerij in eigen beheer was kon er voldaan worden aan de hoge kwaliteitseisen. Alteveer Sportvelden produceerde vooral voor gemeenten en tennisverenigingen door heel Nederland.

Sinds enkele jaren heeft Pekkeriet Dalfsen de activiteiten overgenomen en is actief onder de naam Alteveer sport en gravel.

De huidige kernactiviteit van Alteveer Sport en Beheer is nu de verhuur van bedrijfspanden. Zowel aan de Korenstraat als aan de Welsummerweg zijn diverse bedrijfspanden voor opslag, productie en kantoorgebruik te huur.